Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Монахиня ІІ (2023)
Монахиня ІІ
дивитися онлайн
7.7
Голосів: 53
11 324
0
05 жов 2023, 05:10
Зіткнувшись зі страшною новиною про смерть свого брата-священика, офтальмолога Грейс охоплює глибокий смуток. Вона не може прийняти версію церкви про самогубство і вирішує вирушити у віддалений монастир, розташований у шотландській глибинці, місці, де сталася трагедія.

Після прибуття до монастиря Грейс відчуває, що щось не так. Вона не вірить у те, що її брат міг накласти на себе руки, і чим глибше вона копає, тим більше розуміє, що щось ховається за цією трагедією. Монахині та представник Ватикану, присутні в монастирі, виявляють підозрілу поведінку та чинять опір її пошуку істини.

Грейс вирішує йти до кінця, щоб дізнатися правду. Вона вивчає таємні архіви монастиря, досліджує підземні приміщення та розмовляє з черницями, сподіваючись розкрити секрети, які таїть цей святий притулок.

У міру того, як Грейс розкриває пазл загадкових подій, їй стає ясно, що монастир і його мешканці мають давню таємницю, яку вони прагнуть уберегти від сторонніх очей. Вона ризикує своїм життям, щоб викрити правду і пролити світло на приховану правду, яка може змінити всі її уявлення про віру та релігію.

Так починається її небезпечна подорож похмурими коридорами та прихованими закутками монастиря, у пошуках відповідей та справедливості. Грейс не зупиниться ні перед чим, щоб дізнатися правду про смерть свого брата і розкрити загадку, яка приховується за стінами цього таємничого місця.

Дивитися онлайн "Монахиня ІІ" безкоштовно

Ashdivip Alloha Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам