Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Битва у Сіетлі (2007)
Битва у Сіетлі
дивитися онлайн
0
Голосів: 0
0
0
20 чер 2023, 15:05
Дія картини відбувається в Сіетлі, найбільшому місті на північному заході США, наприкінці осені 1999 року, коли збираються міністри країн-учасників СОТ (Світової організації торгівлі). Проти політичних рішень діячів виступали багато людей - захисники природи, різноманітні активісти, миротворці та інші антиглобалісти, розпочавши справжній страйк. У лавах бунтівників - головні персонажі історії Сем, Джанго, Джей та Лу, у кожного з яких свій сенс перебування тут. Але при цьому одна мета на чотирьох – вони хочуть змінити існуюче становище у світі, а також – щоб їх нарешті змогли почути.
Протест перетворився на заколот великих масштабів, внаслідок чого мер Джим Тобін оголошує надзвичайний стан. На вулицях панує суцільний хаос і заворушення, збори організації, звичайно, припинені, а жителі Сіетла (серед них опинилися мер, поліцейський із дружиною) потрапляють під перехресний вогонь. Тепер життя всіх героїв цієї історії зміниться назавжди...
Фільм «Битва в Сіетлі» оповідає про те, що люди здатні змінити цілий світ, маючи голову на плечах і непохитну віру у свої переконання, а також про те, що свобода завжди варта навіть найзапеклішої боротьби за неї.

Дивитися онлайн "Битва у Сіетлі" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам