Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Безсмертний (2022)
Безсмертний
дивитися онлайн
Фінляндія, 2022, 1 год 31 хв
8.1
Голосів: 42
7.2 (8389)
5 132
0
17 травня 2023, 21:00
Дія сюжету цього фільму розгортається 1944 року в Лапландії. На той час було підписано Московське перемир'я, згідно з яким фіни мали вигнати німецькі війська зі своєї території. Війна, що прокотилася на землях Лапландії, нікого не пощадила. Крім того, нацисти знищили дороги, мости та населені пункти, нічого не залишивши після себе, окрім випаленої землі. Головний герой фільму – небалакучий і сивий чоловік, колишній солдат фінської армії Атамі Корпі (Йорма Томміла), який бачив усі жахи війни. Зараз він веде самотнє існування після того, як вирішив відійти від військових дій і спробувати свої сили в пошуку золота в суворій пустелі.

Згодом Атамі Корпі виявляється щасливчиком, і одного разу знаходить кілька кілограмів дорогоцінних металів. Зануривши все в мішок, Атам чекала довга дорога додому. Однак по дорозі назад золотошукач випадково перетинається з грізним ескадроном смерті німецької дивізії СС під командуванням оберштурмфюрера Бруно Хельдорфа (Аскель Хенні). Загін нацистів знаходить цінний вантаж у речах Атамі, вони планують зловити кволого на вигляд людини і легко позбутися її. Однак головний герой не з тих, кого можна взяти навіть зі зброєю.

Щоб повернути своє насилу знайдене золото, Атамі починає операцію зі знищення нацистів, відправляючи їх одного за одним у потойбічне життя вбивчим чином. У свою чергу німці надто пізно усвідомлюють, що, незважаючи на чисельну перевагу та застосування зброї, вони напали не на ту людину. Жорстоке перше зіткнення з пустельником дає зрозуміти Хельдорфу, що перед ним не простий волоцюга. Крім того, Атам має звільнити групу жінок, викрадених цими нацистами.

Дивитися онлайн "Безсмертний" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам