Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Музика з іншої кімнати (1998)
Буває так, що від одного погляду на людину розумієш – це доля. І для Денні – головного дійового персонажа мелодраматичного фільму «Музика з іншої кімнати» подібною людиною стає новонароджена Ганна, дочка приятельки загиблої матері. Лише раз побачивши дитину, Денні приймає важливе рішення – хлопець одружується з дівчиною, коли та виросте.
Але минув час, хлопець забув про ухвалене рішення, і тепер у його житті все йде коту під хвіст. Єдина рідна людина давно померла, з дівчиною розлучилася, та й з роботою вічні проблеми. Так і тривало досі, якби герой одного дня не зустрів ту саму Ганну, для якої став першою людиною, яку побачила мала, лише відкривши очі. Раптом у пам'яті спливають давні думки і Денні розуміє – все, що готувала доля, кожна невдача та випробування, були лише тимчасовими кроками на шляху до справжнього щастя. Але існує певна проблема - об'єкт обожнювання вже давно заручено з іншим.
Чи зможуть персонажі, що діють, втілити надії в мрії? Ким хлопці стануть один одному: просто друзями чи партнерами, з якими можна пов'язати подальше життя?

Дивитися онлайн "Музика з іншої кімнати" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам