Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Зоряний шлях: Фільм (1979)
"Зоряний шлях: Фільм" (Star Trek: The Motion Picture) був знятий в 1979 році і мав абсолютно надзвичайний бюджет для того часу - 34 млн доларів. Дія фільму відбувається в 2271 році.
У клінгонському просторі три бойових крейсера патрулюють космічну територію. Вони стикаються з якимось непізнаним величезним об'єктом, схожим на величезну хмару. На капітанському містку ІКС Амара капітан наказує своїй команді запустити в цей небесний об'єкт бойові торпеди. Але вони не мали ніякої дії. Тим часом, в Федерації космосу, прослуховуючи повідомлення, Іпсилон 9, ловить сигнал лиха одного з клінгонському кораблів. У той час як три корабля намагаються уникнути атаки так званого "хмари", удар, подібний удару блискавки, що складається з плазми стрімко руйнує один корабель за іншим. Команді Іпсилон 9 вдається відстежити курс цього "хмари" і виявити, що воно спрямоване прямо на Землю.
Після вісімнадцятимісячного ремонтних робіт, зореліт USS Ентерпрайз готовий підірвати своєю присутністю галактичний простір знову. Коли це величезна непереможне "хмара" наближається до землі, адмірал Джеймс Т. Кірк повинен взяти командування своїм старим кораблем щоб зупинити атаку. Члени команди, старі і нові, стикаються з таким викликом Невідомого, відповісти на який вони зможуть, лише об'єднавши всі зусилля. Фільм буде гідно оцінений усіма любителями фантастики.

Дивитися онлайн "Зоряний шлях: Фільм" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам