Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Дорами » Сліпий (2022)
Сліпий
дивитися онлайн
8.6
Голосів: 7
8.0 (593)
500
0
04 бер 2024, 10:20
Кримінальна драма з елементами містики, яка порушує питання людяності, несправедливих звинувачень на адресу невинних людей і злочинців, що залишилися без покарання.

Героями дарами «Сліпий» з російським озвученням стають троє людей — Рю Сон Джун, Рю Сон Хун та Чо Ын Кі. Кожен із них стає фігурантом справи про серійного вбивцю та подальшого судового розгляду за участю присяжних засідателів. У кожного з них різні причини, цілі та мотиви участі у тому, що відбувається.

Рю Сон Джун працює в поліції детективом та горить своєю професією. Чоловік щиро хоче допомагати суспільству та ловити небезпечних злочинців. Він цілеспрямований та амбітний, а статистика у його справах настільки ідеальна, що їй заздрять усі колеги. Сон Джуна заслужено визнають найкращим серед детективів. Його старший брат Рю Сон Хун працює суддею. Чоловік є перфекціоністом та пишається тим, що йому вдалося скласти профорієнтаційний іспит на вищий бал. Крім того, він має всі якості, необхідні судді: він чесний і неупереджений, і робить все можливе для того, щоб виносити лише справедливі рішення щодо обвинувачених, справами яких він займається. Чо Ын Кі ж працює соціальним працівником; дівчина має добре серце і намагається у будь-якій ситуації допомогти ближнім. Її робота полягає у опіці над дітьми з малозабезпечених сімей.

Разом троє людей у дарамі «Сліпий» (російське озвучення SoftBox), яких зводить сама доля, об'єднуються для того, щоб розкрити правду про серію таємничих убивств.

Дивитися онлайн "Сліпий" безкоштовно

Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам