Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Інтерлюдія (2004)
Інтерлюдія
дивитися онлайн
Японія, 2004, 40 хв
0
Голосів: 0
6.4 (50)
6
0
10 жов 2023, 19:00
Неназваний старшокласник хотів простого та безтурботного життя. Такою, як зараз — яку розбавляють лише химерні думки та спонтанні бажання його енергійної подруги дитинства та однокласниці, Майко Тамакі. Але все частіше він бачить страшні сни, сповнені руйнувань, болю і втрат, бачить дивні речі, які просто не можуть існувати, а деякі спогади радикально відрізняються від спогадів його подруг. Але найстрашніше, коли він ніби випадає з реальності, опиняючись зовсім один, хоча щойно навколо була сила-силенна людей, і лише чорнява красуня здивовано дивиться на нього.
У безплідних спробах розібратися з цими лякаючими речами головний герой вирішується діяти поодинці і навмисно переноситься в безлюдне місто під величезним місяцем. Місто, в якому знову зустрічає ту саму чорняву красуню, Аю Вацудзі.
Може, завдяки їй він розбереться в тому, що відбувається, проведе ту межу між реальністю і сновидіннями, а можливо, що зовсім звичний йому світ насправді не існує, і багато з тих, кого він знає, більше не належать жодному зі світів.

Дивитися онлайн "Інтерлюдія" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам