Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Ноблес (2020)
Ноблес
дивитися онлайн
Японія, 2020, 24 хв
10
Голосів: 2
7.1 (1655)
59
0
21 чер 2023, 11:00
Прокинувшись від забуття, яке, як виявилося, тривало більше восьми століть, Кадіс Етрама Д. Рейзел виявив, що перебуває в незнайомому світі сучасної Кореї. Провести стільки часу уві сні і залишитися живими, Рейзел зміг тому, що він не людина, а вампір. Причому не якийсь типовий кровопивця, а еліта з еліт, представник Дворянства найчистіших кровей, покликаний захищати інших Дворян. Щаслива випадковість, а, можливо, інстинкт, приводить його до колишнього слуги і давнього друга Франкенштейна, який на даний момент є директором старшої школи. Щоб дати Рейзелу можливість поступово адаптуватися до сучасних реалій і досягнень технічного прогресу, Франкенштейн приймає того на навчання до своєї школи, і Рейзел, спілкуючись із однокласниками, починає осягати життя пересічних людей.

Однак Франкенштейн не дарма прийняв рішення тримати господаря ближче до себе, адже досі невідомо, що трапилося тоді, вісімсот років тому, чому Рейзел поринув у забуття, де був весь цей час і чому прийшов до тями саме зараз, так що загроза існує до цих пір. На даний момент як головний ворог на перший план виходить «Союз» — таємнича могутня організація, мета якої світове панування не мало не мало.

Майже через тисячоліття приходить, нарешті, час розкритися всім інтригам і секретам, а поки справжньому Дворянину Рейзелу доведеться використати всі свої сили, щоб захистити близьких.

Дивитися онлайн "Ноблес" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам