Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Безвладдя епохи Сенґоку (2009)
Епоха смут – один із найпопулярніших періодів японського епосу. Великі полководці та лихі кіннотники, що ведуть за собою величезні армії, б'ються не на життя, а на смерть. Відданий і непорочний Сонада Юкімура, неперевершений самурай Даті Масамуне, непереможний Такеда, ніндзя Саске Сарутобі та князь темряви, король демонів Ода Набунага.
В епоху смут Японія була роздроблена на невеликі феодальні провінції, це був час хаосу та воєн. Палають міста, гинуть люди, вогнем і мечем руйнуючи все навколо, ватажки воюючих племен ідуть своїм шляхом, і ніяка сила на світі не здатна їх зупинити. Одних уперед ведуть устремління, інших - полум'яні, шляхетні помисли, третіх - спрага наживи. Але всі вони єдині у своєму прагненні панувати і поневолювати, їхнє слово – закон.
Здавалося, не буде кінця кровопролиття, але жорстокому Оду Набунагу вдалося об'єднати палаючі землі під своїм початком, втопивши своїх ворогів у крові. Чи знайдуться в когось сили повстати проти тирана? Раптом на передовій лінії військ на лихому коні з'являється Дате Масамуне, одягнений в одяг кольору неба. Відважний одноокий дракон вирішує кинути виклик нелюдському монстру.

Дивитися онлайн "Безвладдя епохи Сенґоку" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам