Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Межа пустоти: Сад грішників - Фільм 8: Епілог (2011)
Межа пустоти: Сад грішників - Фільм 8: Епілог
дивитися онлайн
Японія, 2011, 33 хв
0
Голосів: 0
6.4 (387)
23
0
04 травня 2023, 22:00
Закінчення історії про дивовижну дівчину Шики Роги, здатну бачити лінії життя та впливати на них. Дівчина перебуває у нескінченному пошуку, вона хоче осмислити власне призначення, зрозуміти, для чого прийшла у цей світ. Поділитися роздумами вона може з єдиною людиною, якій довіряє безроздільно – Какуто Микией. З розмови головних героїв глядачеві стануть зрозумілими багато моментів попередніх епізодів.
Стрічка побудована на філософському діалозі. Пагорб над містом, занесений снігом, він, вона, і нікого довкола, хто міг би завадити їм. Особистість складається з трьох складових – розум, дух та тіло. Душа – це те, що існує у порожнечі. Спочатку народжується тіло, і потім наповнюється знаннями, потім приходить розуміння зовнішнього світу.
Усі люди особливі. Кожен із нас приходить у цей світ зі своїм призначенням, не всі усвідомлюють його, тому часто так і вмирають, не виконавши те, для чого були надіслані. Ми не самотні, на допомогу нам вищі сили посилають людей, когось для досвіду, інших – для щастя. Маги сказали, що Шики пов'язана з початком миру, вона була схильна до насильства, але зустріч із Какуто змінила її.

Дивитися онлайн "Межа пустоти: Сад грішників - Фільм 8: Епілог" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам