Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Танці з дияволами (2015)
Танці з дияволами
дивитися онлайн
Японія, 2015, 23 хв
6.7
Голосів: 3
5.8 (606)
101
0
16 бер 2023, 15:30
Ріцька Тачібана – студентка елітної академії Шіко. У шістнадцятирічної дівчини любляча мама, дбайливий брат, затишний будинок та повна гармонія у всьому. Відразу кілька хлопців обдарували Тачибану своєю увагою, імпозантний президент навчального закладу, веселун - його заступник, самозакоханий Нарцис - секретар і нелюдимий скарбник, - всі вони не якісь дурниці, яких хлібом не годуй, дай пофліртувати з симпатичною дівчинкою.
Того дня, коли Ріцку запросили на засідання студентської ради, все у її долі перевернулося. Маски зірвані, і оточуючі виглядають менш доброзичливо. Пропала мама, брат виявився екзорцистом, а члени студради, як з'ясувалося згодом, – справжнісінькі демони.
До того ж невідомі особи відкрили полювання на беззахисну дівчинку, підозрюючи її в тому, що вона знає про місцезнаходження якогось гримуару. Усю цю плутанину і належить осмислити героїні. Один за одним їй доведеться вивчати на світ Божий секрети і розплутувати всі вузли, зав'язані на нитках її долі. Єдиним помічником у боротьбі з демонами залишається братик. Чи повернеться життя Ріцькі у звичне русло?

Дивитися онлайн "Танці з дияволами" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам