Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Аніме » Шалені трійнята (2010)
Випускник педагогічного університету Сатосі Ябе за розподілом потрапляє до школи, де є вакансія класного керівника лише у шостому класі. Зітхнувши з полегшенням, молодий учитель готується до першого у житті уроку, Сатосі вирішив, що шестикласники вже досить тямущі створення в порівнянні з малюками, і ще не настільки цинічні, як випускники.
Ох! Як він помилявся!
Педагог став мішенню для найнебезпечніших у всій Японії трійнят, сестричок Маруї. Хлопець змушений ходити класом, як мінним полем, на кожному кроці може чатувати на смертельну небезпеку. Незважаючи на ангельський вигляд, відв'язні дівчата здатні перетворити життя будь-кого на пекло.
Старша їх сестер – повненька, як здобна булочка Міцубі, добра і турботлива дівчинка, вона завжди готова опікуватися молодшими і допомагати старшим, але коли «включає стерву», стережись усе навколо! Дуже любить чіпси та неважливо бігає.
Футаба - спритна і неспокійна, страшенно боїться молодшої сестри, зате чудово ладнає з батьком. Незважаючи на вік, зациклений на жіночих красах і сексуальній білизні, єдине, що може її всерйоз зацікавити, це еротичний журнал.
Молодша з трійці Хітоха – дівчинка на вигляд схожа на ангела, обожнює тварин, тому піклується про хом'яка, якого подарував класу вчитель Ябе.
Чи навчиться виживати в складних умовах молодий педагог чи вирішить покінчити зі своєю місією у школі? Давайте подивимося, що буде весело!

Дивитися онлайн "Шалені трійнята" безкоштовно

0
Голосів: 0
0 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам