Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Атлантида (2013)

Атлантида

0
2 0
10/10
Атлантида
720
2 сезон, 13 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Атлантида
Наші дні. Ясон, головний герой серіалу, керує одномісним підводним апаратом для дослідження морських глибин, які призвели до зникнення його батька, коли він був дитиною. Коли він виявляє дивні коливання, підводний човен починає глючити і він втягується в простір з білого світла.

Він прокидається на березі королівства Атлантида, якими правлять традиціоналіст цар Мінос і його владолюбна дружина королева Пасіфая. Ясон потрапив у світ, де існують боги, живуть легендарні істоти, яких охороняють небезпечні прокляття і життя не є справедливим, але все можливо для героїв. Під збігом обставин йому дають притулок двоє друзів, місцевих жителів: Піфагор — молодий інтелектуал, який обожнює геометрію та математику, і пухкий силач Геркулес — безнадійний романтик, що проводить більшу частину свого часу в тавернах, п'ючи алкогольні напої та граючи в азартні ігри.

Трійця стикається з монстрами, богами і напівбогами, вони буквально живуть у грецьких міфах, щоб робити добро і захищати невинних. По дорозі вони зустрічають союзників, в тому числі Медузу, Аріадну, дочку короля і спадкоємицю престолу, і таємничого Оракула, яка не здивована прибуттям Ясона. Оракул передрікає, що цей молодий чоловік змінить долю світу, якщо він залишиться на правильному шляху.

Дивитися онлайн "Атлантида" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 28.09.2013
2 серія EP2 05.10.2013
3 серія EP3 12.10.2013
4 серія EP4 19.10.2013
5 серія EP5 26.10.2013

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!