Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Бездушні (2020)
Містична історія бразильського серіалу «Бездушні» (Desalma) розгортається навколо святкування Івана Купала українською діаспорою. Десятисерійний проект отримав непогані оцінки від місцевої аудиторії, але мабуть найцікавіше його дивитися буде саме українцям, впізнаючи майже кожен міф, пісню та портрети Шевченка на стіні.
Перший епізод починається із пісні «Плине кача». Камера слідує за чоловіком, який йде до водоспаду, говорить українською «цього не повинно було статися» та кидається вниз. З цього моменту слід звикати, що бразильські актори будуть змішувати португальську з короткими репліками українською та робити речі, які ми зможемо зрозуміти ближче до кульмінації історії.
Ми бачимо сім’ю жінки на ім’я Джованна, яка тільки що втратила чоловіка Романа та залишилася сама з двома дочками. Вона не розуміє причину самогубства коханого та переїжджає до невеличкого міста Бріжида, де пройшло дитинство покійного чоловіка. Тут геть усе відрізняється від життя у мегаполісі. Майже всі місцеві жителі є нащадками вихідців з України, тому вони дотримуються національних традицій та не забувають про старі легенди. Для молоді це лише зайвий привід для розваг, але старше покоління боїться відьом та вірить у містичні сили. Можливо, через те, що 30 років тому святкування Івана Купала закінчилося трагедією, про яку досі ніхто не хоче розповідати.

(з рецензії Анастасії Сохач - https://itc.ua/articles/reczenziya-na-serial-bezdushni-desalma/)

Дивитися онлайн "Бездушні" безкоштовно

Ashdivip Alloha Tabus
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам