Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Позолочене століття (2022)
Дія відбувається у ХІХ столітті, а головною героїнею є молода дівчина на ім'я Маріан. Її батько генерал-жителі півдня вмирає, тому вона переїжджає до Нью-Йорка, до будинку до своїх тітоньок з традиціоналістськими поглядами. У новому місці їй доведеться зіткнутися з багатими сусідами та жорстоким залізничним магнатом, дружина якого намагається стати членом вищого суспільства. Маріан доведеться навчитися його правилам і вибрати правильний шлях.

Саллі Річардсон-Уітфілд — одна із творців драматичного серіалу Позолочене століття, яке глядачі можуть переглянути онлайн. Кінематографістка уславилася завдяки роботі на малих екранах. Зокрема, вона знімалася у багатосерійках Сімейний закон, Раптове пробудження та Поліція Нью-Йорка.

Протягом шести років Саллі грала в проекті Евріка, за що отримала номінацію на NAACP. Також Річардсон претендувала на Black Reel Awards за участь у гостросюжетній мелодрамі Бути Мері Джейн.

Ведучий образ сюжету втілила Крістін Баранскі, яка дебютувала на Бродвеї у п'єсі The Real Thing, за яку вона була відзначена Тоні. Американська артистка з польським корінням продовжила акторську династію своєї родини: бабуся та дідусь Крістін виступали на театральних підмостках. Крім цього, Баранскі взяла участь у комедії Сібіл, отримавши за цю роботу Еммі.

Технічна інформація:

Плеєр Сезон Серія Якість Переклади
Voidboost 2 8 невідома Цікава Ідея, HDrezka Studio
Alloha 1 5 WEBRip Українська мова
Tabus 1 9 HD (720p) Англійська мова
Ashdivip 2 8 1080 Цікава Ідея, DniproFilm

Дивитися онлайн "Позолочене століття" безкоштовно

Плеєр Ashdivip Трейлер
9.1
Голосів: 57
52 5
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам