Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Асока (2023)
Головною героїнею серіалу є Асока Тано – представниця раси торгутів із планети Шилі. За часів Войн клонів вона була подаваною лицаря-джеда Енакіна Скайуокера і брала активну участь у подіях Галактичної Республіки. Проте, важливі повороти долі чекали на неї попереду.

Незадовго до падіння Галактичної Республіки та приходу Імперії Асока була піддана неправдивому звинуваченню і виключена з Ордену джедаєв. Це був для неї серйозний удар, і вона почала шукати свою дорогу, відмовившись від колишніх переконань та ідеалів Ордену.

Події серіалу розвиваються в епоху після війни клонів і падіння Республіки. Асока полює на гранд-адмірала Трауна, ватажка Імперії, з надією знайти відповіді і розгадати загадку, пов'язану з пропажею молодого джедая Езри Бріджера, який зник багато років тому.

Асока, зберігаючи свою унікальну силу і досвід, стає самотньою, яка прагне дістатися істини і зрозуміти свою роль нової реальності Галактики. Її історія пронизана складними відносинами з минулим, а також пошуком нового місця у зміненому світі. Серіал "Асока" дозволяє побачити розвиток цього персонажа після подій Війн клонів та поринути у її особисту боротьбу, пригоди та прагнення до істини.

Спін-офф фантастичного серіалу «Мандалорець» про Асока Тано.

Дивитися онлайн "Асока" безкоштовно

Ashdivip Alloha Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам