Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Сила кохання Феріхи (2011)

Сила кохання Феріхи

0
6 2
7.5/10
Сила кохання Феріхи
HD
1 сезон, 80 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Сила кохання Феріхи
Головна героїня турецького серіалу "Я назвала її Феріха" ніколи не знала, що таке щастя. Разом зі своїми родичами, дівчині доводиться щодня працювати на благо багатих людей. Красуня, збирається продовжувати свій рід і теж стане керуючою в апартаментах, де почуватиметься як прислуга. Щодня їй доводиться стикатися з купою проблем, переживати не найкращі моменти, і все це заради копійок, щоб утримувати сім'ю. Нехай, у серіалі з українськими субтитрами, вона мріяла про славу та пошану, але нічого цього доля не подарувала дівчині, тому вона змушена принижуватися в лавах собі подібних.

Для початку красуня намагається вивчитися, про що можна дізнатися з кінострічки «Adini Feriha Koydum». Тут же розповідається про перспективи подальшого навчання, адже великих грошей на освіту їй не вдається знайти. В українському озвученні батьки ставляться до доньки, як до обраної, проте їм не подобається, що донечка порушує традиції і намагається виступати в ролі іншої. Зехре - мама героїні, завжди підтримувала її, і зовсім не важливо, що батько виступає супротивником подальшої долі.

Феріх, з легкістю вступає до університету, після чого її життя покращується. Вже там вона починає приховувати від громадськості, ким є насправді, з якої сім'ї, оскільки це призведе до ганьби і несправедливого фіналу. Що стосується однокурсників, вони не збираються потикати дівчині, хто походить з роду прислуг. Зустріч із гарним Еміром вкотре змусить героїню замислитись, ким вона мріє стати вже завтра. Сарафогл очікував відчути запах і почути свій голос коханий, проте йому доведеться боротися за щастя і страждати. Зруйнувати стереотипи та впоратися з усіма перешкодами вдасться виключно разом, якщо герої знайдуть щастя та стануть сім'ї.

Дивитися онлайн "Сила кохання Феріхи" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 14.01.2011
2 серія EP2 21.01.2011
3 серія EP3 28.01.2011
4 серія EP4 04.02.2011
5 серія EP5 11.02.2011

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!