Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Корольок - пташка співуча (2013)
У турецькому серіалі «Королек-пташка співуча» українською мовою детально аналізуватимуться всі сторони складних взаємин між чоловіками та жінками, які тільки могли панувати в мусульманському світі на початку минулого століття. Усі події розгортатимуться навколо дівчинки-дівчини-жінки турецького походження на ім'я Феріде-ханум. За збігом обставин Феріда в ранньому віці втратила своїх батьків і після цього змушена була виховуватися у будинку своєї тітоньки. Там же зростав її двоюрідний брат Кямран.

Час не стоїть на місці, і Феріді починає переростати в прекрасну дівчину. Практично весь час героїня турецького серіалу «Çalikusu» в українському перекладі проводила в компанії свого гарного кузена, і це призвело до того, що в її душі зароджувалося глибоке почуття. Кямран також став розуміти, що відчуває до Феріда певні почуття. І, здавалося б, ці стосунки мали закінчитися весіллям, але відбувається непередбачена подія. Фериде дізнається у тому, що у той час, коли її обранець перебував у Європі, то вів там цнотливий спосіб життя. Ця звістка стала на Феріді великим ударом, тому вона вирішує залишити рідні краї, а разом з цим забути і про своє перше кохання.

Минув час і Феріді вдалося здобути педагогічну освіту, а потім вона влаштувалася працювати вчителем у невеликому поселенні. Тут вона вирішує взяти до себе на виховання осиротілу дівчинку Мулісі, і починає весь свій вільний час присвячувати їй. Таким чином, вона починає забувати про зраду нареченого. Лише у ці часи самотня жінка викликала не лише підозри, а й постійні обговорення у мусульманському суспільстві. Через те, що Феріде не може жити спокійним життям, їй доводиться постійно переїжджати з одного місця на інше. Вона сподівається на те, що зможе знайти своє земне щастя і справжнє кохання.

Технічна інформація:

Плеєр Сезон Серія Якість Переклади
Ashdivip 1 36 480 1+1

Дивитися онлайн "Корольок - пташка співуча" безкоштовно

Плеєр Ashdivip Трейлер
10
Голосів: 3
3 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам