Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Абсолютно все гаразд / Все просто чудово (2023)

Абсолютно все гаразд / Все просто чудово

0
3 0
10/10
Абсолютно все гаразд / Все просто чудово
1 сезон, 6 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Абсолютно все гаразд / Все просто чудово
Головна героїня цієї драматичної комедії – молода дівчина Вівіан Каннінгем (Томасін Маккензі), чиє життя йде під схил. У Вівіан напружені стосунки зі своєю сім'єю, тому їй нема від кого чекати допомоги. Її фінансове становище залишає бажати кращого, вона ледве зводить кінці з кінцями і не знає, як платити за рахунками. Вівіан живе в мізерному гуртожитку і безпробудно п'є. Вона постійно потрапляє у різні неприємності, що ще більше ускладнює їй життя.

Несподівано Вівіан дізнається, що її дідусь раптово помер, залишивши їй у спадок свій пляжний будиночок. Переїхавши туди, головна героїня розуміє, що разом із нерухомістю вона також отримала нову відповідальність, яка раніше належала її дідусеві. Справа в тому, що цей будиночок розташований поруч із краєм скелі, де кілька людей спробували покінчити життя самогубством, стрибнувши з урвища. Коли дідусь Вівіан живий, він намагався врятувати кожну заблудлу душу, яка приходила в це місце. Тепер ця місія дісталася у спадок головній героїні разом із будиночком.

У Вівіан зовсім немає досвіду у спілкуванні з проблемними людьми, однак у міру того, як вона вчиться вмовляти тих, хто наближається до краю урвища, вона починає протистояти своїм особистим демонам. Але дуже скоро, на свій подив головної героїні, вона розуміє, що якимось дивним чином її змучений підхід до втіхи працює і люди відмовляються від задуму позбавити себе життя. Нова місія Вівіан приводить її до глибоких роздумів про свої особисті проблеми у житті та стосунки з сім'єю, змушуючи дівчину переглянути свій спосіб життя. І в результаті вона розуміє, що хотіла б стати кращою людиною, ніж вона зараз.

Дивитися онлайн "Абсолютно все гаразд / Все просто чудово" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!