Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Вона спекла вбивство: Загадка шоколадного печива (2015)

Вона спекла вбивство: Загадка шоколадного печива

0
0 0
0/10
Вона спекла вбивство: Загадка шоколадного печива
1080
1 сезон, 5 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Вона спекла вбивство: Загадка шоколадного печива
Ханна Свендсен власниця пекарні у штаті Міннесота. Вона розумна і позитивна, робота приносить задоволення та непоганий дохід, живи та насолоджуйся, що, власне, і робить героїня. Продукція пекарні користується популярністю, і не лише у рідному штаті.
У містечку, де розвиваються події, життя тече неспішно, всі знають один одного і не відбувається нічого значного. Якось неподалік пекарні Ханна виявляє тіло чоловіка. Ним виявився Рон, кур'єр, який привозив продукти для випічки і розвозив печиво та кекси торговими точками. На місці злочину розсипано шоколадну крихту, яку в пекарні використовують для виготовлення знаменитого шоколадного печива.
Мешканця вражені, досі вони могли бачити вбивства лише по телевізору. Чужі тут не ходять, а отже, вбивця – хтось із своїх? Героїня починає власне розслідування, адже зачеплена її професійна честь, чи не вона сама замішана у злочині?
Все б нічого, якби не улюблена матуся Ханни, тій не дає спокою, що дівчина з головою пішла до вивчення доказів, а супутника життя поки що не спостерігається. Чи зможе сучасна міс Марпл розкрити злочин так само віртуозно, як її попередниця? Давайте подивимося.

Дивитися онлайн "Вона спекла вбивство: Загадка шоколадного печива" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!