Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Мене звуть Фарах (2023)

Мене звуть Фарах

0
20 5
8/10
Мене звуть Фарах
1080
2 сезон, 39 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Мене звуть Фарах
Події турецького серіалу «Мене звуть Фарах» розгортатимуться навколо молодої жінки. Її доля склалася таким чином, що героїня турецького серіалу змушена сама і без будь-якої допомоги займатися вихованням свого сина. Вона працювала лікарем і змогла досягти великих успіхів на своїй професійній ниві. Фарах навіть не могла й уявити, що попереду її чекатимуть значно серйозніші труднощі. У її житті настає чорна смуга після того, як лікарі поставили страшний діагноз її коханому синові. Хлопчик серйозно хворий і йому потрібна дорога операція, яку можна зробити лише за кордоном. Фарах перебуває на межі розпачу, і вона розуміє, що їй нема де дістати такої великої суми. Але все ж таки вона бере себе в руки і вирішує поїхати закордон разом зі своїм сином.

Героїня турецького серіалу «Adım Farah» турецькою мовою, чудово розуміє, що не може не діяти. Вона терміново повинна щось зробити і врятувати свою єдину дитину. Як тільки Фарах опинилася на новому місці, то відразу ж почала шукати відповідну для себе роботу. Адже їй необхідно оплачувати проживання та із сином на якісь гроші харчуватися. Проблема полягала в тому, що можливості Фарах були обмежені, і тоді вона йде на крайні заходи. Вона влаштовується працювати прибиральницею і опиняється у одному мафіозному клані.

Насправді посада прибиральниці для героїні була лише прикриттям. Насправді їй було доручено дуже важливе завдання, і вона повинна буде знищити компрометуючі документи. Фарах змушена виконувати таку брудну роботу і при цьому їй доводиться ризикувати власним життям. В неї просто не залишається іншого вибору. Незабаром між Фарах та ватажком мафії виникає симпатія. Жінка намагалася подолати ці почуття та чудово розуміла, що ця людина для неї не пара. Їй доведеться докласти всіх зусиль для того, щоб подолати несправедливість.

Дивитися онлайн "Мене звуть Фарах" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 01.03.2023
2 серія EP2 08.03.2023
3 серія EP3 15.03.2023
4 серія EP4 22.03.2023
5 серія EP5 29.03.2023

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!