Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Чому не Еванс? (2022)

Чому не Еванс?

0
0 1
0/10
Чому не Еванс?
1080
1 сезон, 3 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Чому не Еванс?
«Чому не Еванс?» — це адаптація однойменного детективного твору Агати Крісті, що вийшов 1934 року. У деяких версіях книга відома під назвами «Відповідь знає Еванс» та «Чому не покликали Вілбі?».

У центрі сюжету серіалу виявляється син вікарію на ім'я Боббі. Дія починається в той момент, коли він вирушає на гру в гольф. Все йде своєю чергою до того моменту, поки не м'яч не відлітає до урвища. Боббі доводиться вирушити за ним, щоб продовжити гру. Раптом він виявляє на своєму шляху вмираючу людину, яка просить про допомогу. Боббі кидається до нього. Поки суперник із гри в гольф вирушає за медичною допомогою, сам Боббі залишається разом із пораненим. Невідома людина важко набирається сил і перед смертю встигає вимовити дивну фразу: «Чому не Еванс?». Після цього він помирає, залишаючи Боббі здивовано.

Після смерті невідомої людини у його кишені виявляється фотографія жінки. Її знімок і остання фраза стають єдиними зачіпками до відновлення картини того, що сталося. Боббі вплутується в серію розслідувань, щоб розгадати таємницю померлого.

Дивитися онлайн "Чому не Еванс?" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!