Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Документалістика сьогодні! (2015)

Документалістика сьогодні!

0
0 0
0/10
Документалістика сьогодні!
1080
4 сезон, 6 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Документалістика сьогодні!
У художньому серіалі «Документалістика сьогодні» є нестандартний сюжет, який встигли оцінити та полюбити безліч глядачів по всьому світу. Кожна серія сезону кінопроекту (в ньому він лише один) є специфічною пародією на відомі документальні проекти, які прославилися якимось унікальним фактом. Цей фільм можна назвати знущанням з інших картин, але всі події обіграні по-доброму, так що авторам проектів, що висміюються, можливо, буде навіть цікаво подивитися на те, як їхні творіння бачаться іншим.
Вийшла на екрани дана комедія у серпні 2015 року, до цього часу на телебаченні з'явилася маса цікавих документальних та біографічних фільмів, які були представлені ентузіастами у незвичному світлі.
Не скажеш, що «Документалістика сьогодні» є проектом для всіх. Ті, хто серйозно ставляться до жанру таких фільмів, навряд чи зможуть до кінця доглянути, але якщо ви завжди раді насолодитися кумедним творінням американських режисерів, яке від початку і до кінця наповнене кумедними жартами та справжнім американським гумором, представлена кінострічка стане для глядача справжньою знахідкою !

Дивитися онлайн "Документалістика сьогодні!" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!