Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Серіали » Список клієнтів (2012)
Кожна дівчина мріє про справжнє щастя: чудова робота, кохана людина, повноцінна родина. Але у головної героїні мелодраматичної кінострічки «Список клієнтів» життя склалося не дуже вдало. Звичайна домогосподарка з Техасу мріє про світло майбутнє, але для досягнення поставленої мети необхідні кошти. А куди найкраще влаштуватися молодій і дуже гарній дівчині, як не в масажний салон? Щоправда, безневинне на вигляд заняття обертається для персонажа Дженіфер Лав Х'юїтт справжньою катастрофою.
Ні для кого не секрет, що існують розважальні заклади, які лише прикриваються масажною діяльністю, а насправді надають послуги інтимнішого характеру. Сюди влаштовуються різні дівчата, більшість яких не підозрює про майбутню професію, і наша героїня належить до подібних простушок.
Зовсім раптово керівництво повідомляє, що нова робітниця повинна задовольняти клієнтів, не тільки приносячи розслаблення масажем. Який вибір зробить героїня? Подібне заняття зовсім не входило до її планів, але привабливішого робочого місця не знайти, тому доведеться приймати нелегке рішення.

Технічна інформація:

Плеєр Сезон Серія Якість Переклади
Tabus 2 15 SD Англійська мова
Ashdivip 2 15 480 Субтитри

Дивитися онлайн "Список клієнтів" безкоштовно

Плеєр Ashdivip Трейлер
0
Голосів: 0
0 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам