Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Доброта (2022)

Доброта

0
0 0
0/10
Доброта
720
1 сезон, 7 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Доброта
У серіалі головну жіночу роль виконала популярна турецька актриса Хатідже Шенділь, яку шанувальники добре знають завдяки популярній мелодрамі "Кохання проти долі", де вона грала разом із Озджаном Денізом. Раніше серіал Доброта / Iyilik був анонсований під назвою "Ворог біля моїх дверей" (Kapımdaki Düşman). Потім вийшов перший тизер і стала очевидною нова назва проекту Доброта / Iyilik.

У центрі сюжету турецького серіалу Доброта / Iyilik новий сезон дивитиметься онлайн історія молодої сім'ї. Шлюб Несліхан та Дорука для багатьох їхніх друзів та знайомих є предметом заздрості, а життя самої героїні просто чарівною казкою, про яку мріють усі жінки на землі. Дарук управляє великою компанією, власницею якої є Несліхан. Компанія дуже прибуткова і тому сім'я має добробут і живе ні в чому собі не відмовляючи. Разом подружжя виховує двох дітей та радіє їх успіхам. Все благополучно і найвищою мірою казково.
Однак поки що ніхто не здогадується про те, що все це просто оболонка, гарна вітрина, за якою прихована справжня драма. Все триває дуже давно. Мати Несліхан давно підозрює зятя у невірності. Але мовчить, щоб не псувати стосунки. Шахика мудра жінка, вона не хоче вносити розбрат у сім'ю.

Вся таємниця спливла якось і стала руйнацією щастя молодої жінки. Несліхан дізналася, що Дарук має коханку. І не просто незнайому жінку. Його коханкою ось уже довгі роки є Дамла, найкраща подруга Несліхан. Цю жахливу зраду і підлість з боку найближчих і рідних людей буквально шокує Несліхан. Вона розгромлена морально, але не дозволить знищити себе фізично. Незліханна сильна жінка, яка має намір боротися за своє щастя до кінця. На кону як її власне щастя, а й радість, добробут дітей, головного сенсу життя кожної матері. Заради них вона готова вступити в найжорсткішу сутичку і битися з підступним ворогом, який перебував весь цей час у неї вдома.

Дивитися онлайн "Доброта" безкоштовно

Графік виходу серій:
1 сезон
1 серія EP1 29.04.2022
2 серія EP2 06.05.2022
3 серія EP3 13.05.2022
4 серія EP4 20.05.2022
5 серія EP5 27.05.2022

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!