Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Лікарня Вальє Норте (2019)

Лікарня Вальє Норте

0
1 0
10/10
Лікарня Вальє Норте
480
1 сезон, 10 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Лікарня Вальє Норте
Незважаючи на свою молодість, Паула Діаз, яка працює лікарем, має величезний досвід за своїми плечима. Будучи амбітним та талановитим фахівцем своєї справи, вона отримує одну з найважливіших у своїй кар'єрі пропозицій.

Дія серіалу «Госпіталь Валле Норте» починається в той момент, коли головна героїня дає свою згоду на роботу і незабаром опиняється у престижному медичному закладі. Тут вона планує не лише набратися нового досвіду, а й навчитися керувати персоналом. Але серія обставин призводить до непередбачуваних наслідків.

Паула відразу ж отримує призначення до хірургічного відділення, де стає головою. Ця подія призводить до героїні серіалу «Госпіталь Валле Норте» до неоднозначних наслідків. Одні медики раді бачити Паулу у своїх лавах, тоді як інші відкрито показують своє невдоволення. Але найважче їй доводиться із місцевим хірургом Ектором Сальгадом.

Спочатку між Ектором і Паулою утворюється непорозуміння, але згодом їм вдається налагодити контакт. Попереду на них чекає безліч випробувань.

Дивитися онлайн "Лікарня Вальє Норте" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!