Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Серіали » Симфонія кохання (2007)

Симфонія кохання

1
49 32
6/10
Симфонія кохання
SD
2 сезон, 34 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет серіалу Симфонія кохання
Події турецького серіалу «Симфонія кохання» українською мовою розгортатимуться навколо молодого хлопця на ім'я Кенан. З раннього віку його доля почала складатися зовсім не так, як про те мріяв юнак. Йому довелося подолати дуже складний шлях і, Кенан змушений був терпіти свого рідного дядька, який постійно шукав привід для того, щоб знущатися над своїм родичем. Також Кенан насилу стерпів бідність і зраду своєї коханої. Коли дівчина обрала іншого чоловіка, то така обставина стала для Кенана великим ударом і залишила відбиток на серці.

Герою турецького серіалу «Dudaktan kalbe» в українському перекладі хотілося пробитися в житті, але поки що спроби не приносили результатів. Коли йому ставало сумно, то він грав на скрипці і це заспокоювало хлопця. Він дуже талановита, але при цьому нещасна людина. Незважаючи на всі труднощі, Кенан ніколи не здавався і не опускав руки, всі проблеми тільки змогли загартувати його характер. Але разом із цим він втратив довіру до світу. Він ніколи не переставав працювати, був старанним і з упевненістю прагнув поставленої мети.

Минули роки, тепер Кенан був дорослим, він віртуозний скрипаль і має велику популярність, можна дивитися онлайн з українськими субтитрами. У нього є все про що тільки може мріяти людина, це гроші та слава, а також натовпи гарних та чарівних шанувальниць. Тільки Кенану не вистачає найважливішого в житті, а саме чистого та щирого кохання. Незабаром на своєму шляху музикант зустріне милу дівчину, котра змогла полюбити його всім серцем. У цей момент, на шляху у молодих з'являється ще одна особа, яка була мисливцем за грошима і має намір зробити все для того, щоб отримати Кенана собі.

Дивитися онлайн "Симфонія кохання" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Гість Анастасія
    Гість Анастасія
    27 листопада 2023 11:55
    Не бачила серіал