Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Мультсеріали » Захисники 2 / Відстійники 2 (2022)

Захисники 2 / Відстійники 2

0
0 0
0/10
Захисники 2 / Відстійники 2
1 сезон, 10 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет мультсеріалу Захисники 2 / Відстійники 2
Віндикатори повертаються після майже 5-річної перерви. Різношерста команда невідповідних надздібностей вперше була помічена в одній із серій шоу «Рік і Морті» від Adult Swim, де вона змогла завоювати свою популярність.

У початковій історії Рік Санчес, вчений, чий інтелект наділяє його неймовірними здібностями, вбиває більшість Поборників, використовуючи міни-пастки, розставлені ним у п'яному вигляді. Онук Ріка, Морті, злий, тому що він вірить у справжніх героїв. Однак Рік викриває кожного з них як шахраїв, а не як людей, гідних замилування.

Мультсеріал «Віндикатори 2» розвиває цю ідею групи як фальшивих героїв у напівпохмурому/напівмористичному ключі. Все починається з того, що Захисники сперечаються, чи варто боротися з Дум-Номітроном, який має намір знищити Землю. Вони вирішують, що це було б надто небезпечно, і вважають за краще взагалі уникати ситуації, сподіваючись, що Рік якимось чином врятує становище.

У результаті замість того, щоб бути рятівниками, головні герої мультсеріалу «Віндикатори 2» виявляються командою жартівників, які не здатні впоратися зі справжніми випробуваннями.

Дивитися онлайн "Захисники 2 / Відстійники 2" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!