Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Мультсеріали » Левина варта (2019)

Левина варта

0
11 2
8.5/10
Левина варта
3 сезон, 19 серія
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет мультсеріалу Левина варта
Важко знайти таку людину, яка не була б знайома з історією, розказаною та показаною у знаменитому диснеївському мультфільмі «Король Лев». Історія стала настільки популярною та затребуваною аудиторій, що в результаті призвело не лише до продовжень, а й відгалужень, розвиваючи тим самим оригінальну історію. Мультсеріал «Страж-Лев» або «Зберігач Лев» є ще одним проектом у рамках оригінального мультфільму, реалізованим співробітниками «Disney Channel».

У царстві Сімби панують мир, спокій та злагода. Щодня він спостерігає за тим, як дорослішають його дитинчата Кіара та Кіон. Їх близький друг Бунга, будучи вихованцем Пумби і Тимона, постійно захоплює левенят своєю поведінкою. Кіон, підростаючи, вважає, що у кожному королівстві мають бути вірні війни, готові відбити удар будь-якої миті. Але будь-якій армії потрібен глава, який не знає страху і здатний виявляти лідерські якості. Всі ці переваги має Кіон.

«Страж-Лев» або «Хранитель Лев» - це мультсеріал, який дає глядачеві можливість ще ближче познайомитися з Всесвітом, що розширився, «Короля Лева».

Дивитися онлайн "Левина варта" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!