Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Мультсеріали » Клуб Міккі Мауса (2006)
«Клуб Міккі Мауса» є анімаційним серіалом для маленьких глядачів, у якому наші улюблені з дитинства персонажі виступають у ролі вчителів, які навчають дітей різним базовим аспектам життя. Наприклад, діти навчаться розрізняти кольори, вважати, вирішувати найпростіші математичні завдання і ще багато чого, що не вкладеться в кілька рядків опису.
З екрану на нас дивиться веселе мишеня, яке викликає спеціальний пристрій, де показується те чи інше завдання. Разом із мальованими персонажами дітлахи намагаються дати правильну відповідь, але якщо ситуація надто складна, Міккі виправляє все за допомогою чарівного Маусструмента. Кожен успіх супроводжується незмінним переможним танцем, під час якого можна скласти компанію коханому герою.
Загалом представлений анімаційний проект є відмінним посібником для малюків, який дозволить якісно підготуватися до походу до школи. Тут ми побачимо безліч цікавих моментів, навчатися яким належить у супроводі постійних ігрових елементів. Відомо, що наука, осягана подібним чином, сприймається дітьми набагато охоче, так що, якщо ви хочете підготувати дитину до майбутніх звершень, не забудьте познайомити її з таким чудовим мальованим мультсеріалом!

Технічна інформація:

Плеєр Сезон Серія Якість Переклади
Voidboost 4 31 невідома Дубляж
Ashdivip 4 32 1080 1+1

Дивитися онлайн "Клуб Міккі Мауса" безкоштовно

Плеєр Ashdivip Трейлер
10
Голосів: 2
2 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам