Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Мультфільми » Школа монстрів: Вітаємо у Monster High (2016)

Школа монстрів: Вітаємо у Monster High

0
2 0
10/10
Школа монстрів: Вітаємо у Monster High
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет мультфільму Школа монстрів: Вітаємо у Monster High
Дитячий мультфільм намальований за мотивами серії іграшок Monster High. Черговий мультфільм розповість передісторію про життя головних героїв вигаданого світу. Тепер стане зрозуміло, чому хлопці дружать і готові на все заради одне одного. Сюжет знайомить з усіма персонажами та докладно розповідає про їхнє походження.
Знайомтеся з Френкі Штейн. Вона найулюбленіша дочка монстра Франкенштейна, відомого у всьому світі. Їй лише шістнадцять днів, тому вона не вміє вести себе в суспільстві. Доброзичлива, вихована, але трохи дивна. Захоплюється спортом, хоч і незграбна. Це зрозуміло, адже тіло пошито із різних запчастин, шматочків чужих тіл. Попереду на неї чекає захоплююче дорослішання та підліткові витівки.
Наступна героїня – Дракулаура, що є прийомною дочкою Дракули. Нещодавно їй виповнилось 1600 років! Добра, мила і товариська панночка, на відміну від тата. Вона стає першою подругою Френкі, яка допомагає влитися у шкільні будні та не відставати від однолітків. На щастя, дівчинка не харчується кров'ю, воліє вегетаріанство. У неї є проблема – гемофобія, страх крові. Одне слово про червону рідину вводить у ступор, а потім втрата свідомості. У такому юному віці вже закохана у хлопчика Клода Вульфа. Домашній вихованець - кажан Граф.
Незвичайним школярам доводиться разом уживатися, щоб навчатися та складати іспити. Головні герої схожі на простих людей, бо вміють кохати, дружити та бути вірними друзями.

Дивитися онлайн "Школа монстрів: Вітаємо у Monster High" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!