Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Мультфільми » Софія Перша: Жила собі принцеса (2012)

Софія Перша: Жила собі принцеса

0
3 0
10/10
Софія Перша: Жила собі принцеса
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет мультфільму Софія Перша: Жила собі принцеса
Звісно, Софія перестав бути наслідної принцесою, які, зазвичай, успадкують як право сходження на престол, а й справжні магічні здібності. З їхньою допомогою добрі правительки правлять державою справедливо і з добротою в серці ставляться до своїх соратників. Це призвело до того, що вже котрий рік у казковій країні панує мир та веселощі.
Якийсь час тому головна героїня представленого мультиплікаційного фільму стала законною принцесою – мама вийшла заміж за короля, і тепер Софії доведеться пізнати всі тяготи та позбавлення життя у замку. Але, перед тим як успадкувати владу, дівчинка має навчитися грамоти, манер і, хто знає, навчитися чаклувати!
Для здійснення цієї мети вона вирушає в спеціальну Академію, де Софії належить познайомитися з такими ж принцесами, постаратися порозумітися зі зведеною сестрою і осягнути всі тонкощі життя правлячої особи. Ніхто не каже, що буде просто, але героїня вирішує будь-що не розчарувати маму. У досягненні поставленої мети їй допомагатимуть добрі наставники та спеціально запрошений гість – легендарна Попелюшка, яку люблять усі без винятку.

Дивитися онлайн "Софія Перша: Жила собі принцеса" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!