Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Мультфільми » Спарк. Герой Всесвіту (2016)

Спарк. Герой Всесвіту

0
1 0
10/10
Спарк. Герой Всесвіту
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет мультфільму Спарк. Герой Всесвіту
Захоплюючий пригодницький мультфільм порадує глядача неймовірною історією про самовіддану боротьбу за порятунок Всесвіту.
У центрі грандіозних подій виявляється головний герой - мавпа-тинейджер на ім'я Спарк. Тринадцять років тому сталося страшне: влада над планетою Бана опанувала злісну істоту – жахливий тиран, якого звуть Чжун. Йому вдалося поділити королівство на безліч частин. Однак, це далеко не все! Негідник виношує самовпевнений і дуже підступний план. Він хоче заволодіти всім нашим Всесвітом, використовуючи силу величезної космічної чудовиська – Кракена. Цій тварині під силу створення чорних дірок. А честолюбний Чжун піде на все, щоб досягти свого.
Наш герой не може цього допустити. Його місія – завадити планам тирана та повалити його з престолу. Самому це буде вкрай важко, тому Спарк заручається підтримкою своїх відданих друзів і соратників - Чанка і Вікса. Тепер команда борців за мир має зробити небезпечну подорож, яка повинна привести їх у найпохмуріші і найдальші куточки Всесвіту. Там на сміливців чекають серйозні випробування, в ході яких героїчна мавпа дізнається багато нового про своє справжнє призначення.

Дивитися онлайн "Спарк. Герой Всесвіту" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!