Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Шпигун по сусідству (2010)

Шпигун по сусідству

0
2 0
10/10
Шпигун по сусідству
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Шпигун по сусідству
«Пришелепкуватий!» — так називають Боба Хо сусіди, не підозрюючи, що насправді він — секретний агент. Одного дня сусідка просить Боба посидіти з її дітками. Ніхто не міг подумати, що ця затія обернеться справжнім кошмаром: один з маленьких підопічних «китайського няня» випадково вводить в комп'ютер секретний код, чим накликає на голову Боба масу неприємностей.
На думку своїх сусідів Боб Хо - типовий недотепа, незграбний але добрий і чуйний хлопець. Звідки їм знати, що під цією маскою ховається грізний суперагент спецслужб, здатний наодинці скинути диктатора невеликої країни. Одного разу сусідка просить посидіти його з її дітьми. Хто б міг подумати, що це завдання стане для Хо серйозніше деяких «робочих» моментів! Або
Режисер Брайан Левант, цей той самий хлопець, якому ми повинні бути вдячні за «Важку дитину 2», «Бетховена» і «Сніжних псів». Його нова стрічка хоч і є варіацією на тему «Лисого няньки» з Віном Дизелем, все-таки багата несподіваними сюжетними поворотами і кумедними ситуаціями. Дивитися як старіючий Джекі Чан намагається впоратися з юними але невгамовними дітьми одне задоволення. Та й правда, застарий вже Джекі для фільмів рівня «Зброя бога», хоча, справедливості заради відзначимо, що комедійні бойовики завжди вдавалися йому.

Дивитися онлайн "Шпигун по сусідству" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!