Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Прогулянка по Бангкоку (2014)
За багато десятиліть зламано чимало копій у суперечках про реальність висадки американських астронавтів на Місяць, багато хто досі вважає експедицію великою фальсифікацією.
Серж Ренарт, як і будь-який журналіст, мріє розповісти всьому світу про сенсацію, в одну мить став знаменитим, а поки що його репортажі сірки й мало цікаві. Його начальник, головний редактор телеканалу вважає, що подібні роботи лише знижують рейтинг.
Істина, яка вимагає доказів – про що мріємо, те й отримуємо. Сержу приходить відеолист, в якому його друг ділиться результатами власного розслідування щодо реальності американської присутності на супутнику Землі. Герой вирішує продовжити справу, розпочату колегою, відповіді на його запитання може дати людина, яка живе в Бангкоку, має докази величезної афери 1969 року, а можливо, він зуміє спростувати всі домисли.
Військовий кореспондент Наташа Бісон, яка отримала друге послання, теж хотіла стати автором сенсаційного матеріалу. У столиці Таїланду на героїв чекають захоплюючі пригоди, вони об'єднують свої зусилля, чи увінчається успіхом експедиція?

Дивитися онлайн "Прогулянка по Бангкоку" безкоштовно

10
Голосів: 1
1 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам