Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Леді зникає (1938)

Леді зникає

0
1 0
10/10
Леді зникає
480
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Леді зникає
Дівчина Айріс (Маргает Локвуд) їде до Лондона на своє весілля. Перед посадкою на її голову падає квітковий горщик. Літня гувернантка міс Фрой допомагає їй відійти від забиття, пригощає чаєм і укладає спати. Коли дівчина прокинулася, виявилося, що літня леді зникла. Проблема в тому, що всі оточуючі намагаються довести, що міс Фрой не було.

Фільм був знятий неповторним Альфредом Хічкоком, це одна з останніх його робіт в Англії, до переїзду до Голлівуду. Перша частина сприймається як комедія з масою іронічних ситуацій та кумедними діалогами. Таким чином, глядач знайомиться із персонажами. Далі сюжет набирає обертів у жанрі трилера. Немає жодної впевненості в тому, що гувернантка справді була в поїзді. Усі стверджують, що Айріс нездужає після удару по голові. Проте все виявиться значно складнішим.

Багато відгуків приписують цьому кіно політичний підтекст. Англійці на той час не хотіли дивитися на агресію Німеччини, що наростала, і вдавали, що її не існує. Інші вважають, що це картина суспільства, яке сліпо до всього, що відбувається перед носом. У будь-якому випадку це чудова можливість поринути в інтригуючу та загадкову атмосферу і постаратися вгадати, в чому була справа.

Дивитися онлайн "Леді зникає" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!