Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Випадковий візит (2022)

Випадковий візит

1
2 0
10/10
Випадковий візит
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Випадковий візит
Тобі – молодий авангардний художник. Він вважає за краще малювати не на полотні, а використовувати стіни будинків, щоб залишати на них свої шедеври. Хлопець створює унікальне авторське графіті, та його роботи викликають непідробний інтерес. Але він не звичайний вуличний провокатор, який псує міське майно. Він вибрав мистецтво як спосіб заявити про важливі соціальні теми. На його малюнках простежується чітка тема політичних переконань. Така творчість не може залишатися непоміченою, але далеко не всі глядачі в захваті від картин, які змушують їх відчувати суперечливі емоції.

Багачі, які живуть в елітному районі, не збираються визнавати, що люди довкола потребують елементарних речей. Вони вимагають від влади заборонити графіті, але що більше невдоволення виникає, то впевненіше стають фарби Тобі. Якось він уривається до будинку багатої пари. Він не сподівався побачити там те, що постало перед його очима. Жахлива таємниця має бути збережена, і молодому художнику загрожує реальна небезпека. Господарі розшукують його, а заразом і друзів, щоб змусити замовкнути. Але змусити голос міста затихнути неможливо, і відважний графітіст готується розкрити таємницю.

Дивитися онлайн "Випадковий візит" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Argo
    Argo
    14 січня 2023 00:29
    Цікавий і зовсім не передбачуваний фільм. Хотілось більше отримати відповідей. Але мабуть це і є трилер що тут залишаються загадки. Рекомендую.