Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Тихе місце 2 (2020)
Члени сімейства Еббот живуть у небезпечному місці, де не можна розмовляти. Будь-яке порушення тиші призводить до появи смертельно небезпечних істот, готових розправитися навіть із найбезстрашнішою людиною. Але герої фільму "Тихе місце 2" вже давно звикли до цього.

Якось члени сім'ї опиняються на волосині від смерті. Їм вдається вижити, але вони вирішують виїхати з рідних країв, щоб спробувати знайти довгоочікуваний спокій. Після цього герої залишають стіни свого будинку і вирушають у незвідану та небезпечну подорож. Їм належить пізнати всі страхи навколишнього світу.

Вийшовши за межі звичного і знайомого довкілля, герої фільму «Тихе місце 2» сподіваються на те, що істоти, які займаються полюванням на звуки, більше ніколи їх не потурбують. Однак незабаром члени сім'ї виявляють, що світ набагато небезпечніший, ніж їм здавалося. З'ясовується, що монстри, які вбивають порушників тиші, не є єдиними ворогами живих людей, які намагаються знайти мир та спокій. Піщана стежка, яка вважається безпечною для мандрівників, стає смертельно небезпечною. Героям доведеться знову боротися за життя.

Дивитися онлайн "Тихе місце 2" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
6
Голосів: 10
6 4
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам