Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Гори і каміння (2017)

Гори і каміння

0
1 0
10/10
Гори і каміння
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Гори і каміння
У далекій та сонячній Філадельфії живе симпатична молода медсестра на ім'я Лілі Роу. Вона — блискучий медичний працівник, для якого колір шкіри пацієнта не є підставою для відмови в тому допомоги. Проте, оточуючі її лікарі мають погляди на лікарську етику, що відрізняється від її думки. Глибоко зворушена розповіддю одного з працівників лікарні, доктора Джуда Грешема, про далеку країну, де допомога фахівців потрібна постійно, мила Лілі Роу вирушає у подорож.

У компанії Грешема, головна героїня фільму прямує до східної Османської імперії. Тут зростаюча жорстокість і несправедливість зустрічаються щокроку. Під загрозою не тільки місіонерська місія американців, але й їхнє життя. У цей час між Грешемом і Лілі виникає нерозділене кохання, а поява на горизонті турецького офіцера Ісмаїла створює справжній любовний трикутник.

Військова драма Джозефа Рубіна демонструє історично ідентифіковані події від імені двох медиків, які прибули з далеких США. Участь у кінокартині взяли молоді та перспективні актори Міхіл Хаушман (Гра престолів) та Гера Хілмар, а також Джош Харнетт (Перл Харбор) та володар премії Оскар Бен Кінгслі (Ганді, Список Шіндлера).

Дивитися онлайн "Гори і каміння" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!