Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Собачі перегони (2015)
Іноді люди готові робити шалені вчинки заради слави та популярності, до яких веде перемога у будь-якому конкурсі. У нашому випадку йдеться про змагання між собаками, які щороку влаштовуються для того, щоб визначити найшвидшого чотирилапого бігуна. Відповідно, господарі чемпіонів також отримують гідну нагороду, і саме спрага здобути чемпіонський титул обманним шляхом сприяла тому, що одна харизматична особа задумала підступний план задля досягнення поставленої мети.
Сімейство головного героя вже давно було незмінними членами клубу собаківників-переможців численних конкурсів, але малюкам захотілося власних перемог, і кілька підлітків залишили рідні будинки у пошуках пригод. Діти стали жертвами змови, організованої підступною місіс Мерріузер, яка вже давно мріяла здобути обманним чином перевагу у змаганнях. Жінка планувала змінити порядок присвоєння першого місця, але діти стали мимовільними свідками інтриги.
Тепер юним героям належить протистояти злісній особі, яка збиралася відібрати у їхніх вихованців законну перемогу. Чи зможуть основні дійові персонажі привести вину до відповіді? Дітям належить виконати колосальну роботу, якщо вони бажають повернутися до рідних і знову виступати з улюбленими тваринами на почесних заходах.

Дивитися онлайн "Собачі перегони" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам