Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Пілоти з Таскіґі (1995)
Картина ґрунтується на реальних подіях, що відбулися за часів Другої світової війни. У цей період темношкірі люди в Америці зазнавали моторошних утисків, але, незважаючи на приниження з боку співгромадян, деякі з них наважувалися на відчайдушний крок – піти служити в армію, що бореться з німцями.
Військова база в Таскігі займалася підготовкою афроамериканців до виконання льотних операцій, але більшість часу «другосортні» американці мучилися від неробства. Їм не доручали важливих місій, а інші пілоти з них лише посміювалися. Все кардинально змінилося, коли до бази завітала дружина тодішнього президента Рузвельта, яку на винищувачі прокотив один з пілотів. Місіс Рузвельт після польоту дала чітке розпорядження – направити вихідців із Таскіги на службу до регулярних військ.
Першим завданням для них було знищення наземних цілей десь в Африці, але союзники зазнавали нищівних збитків від німців на території Західної Європи, так що таскиканців перекинули туди. За короткий час чорношкірі льотчики показали справжню майстерність та продемонстрували небувалі вміння пілотування, тож надалі, навіть для штурму Берліна, командування доручало вести наступальну операцію лише за допомогою таскіканської льотної групи.

Дивитися онлайн "Пілоти з Таскіґі" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам