Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Місія Кандагар (2023)
Іранські військові не встигли схопити оперативника Центрального розвідувального управління Тома Харріса, який раніше співпрацював із МІ6. Він виконав завдання із закладення вибухівки у пустельній місцевості, що призвело до вибуху підземного ядерного реактора.

Харріс повинен був полетіти на літаку в британську столицю, де на нього чекали дружина, яка має намір з ним розлучитися, і дочка, що готується до випускного вечора. Виліт рейсу відклали, а Том дізнався про нове завдання від координатора Романа. Повернення до Лондона до рідних оперативник ЦРУ відклав.

Харріса чекає місія в Гераті, де він має зустрітися з афганцем-перекладачем Мо, який американізувався, який живе в Бостоні. Іранцям стало відоме ім'я агента, який підірвав підземний ядерний реактор. Том і перекладач поспішно виїхали у бік Кандагара. Там на них через добу чекали свої люди для переправки до США. За цей час їм необхідно подолати шестисоткілометрову відстань. Том і Мо уникають погоні іранських спецслужб, пакистанського розвідника і афганців, які йому допомагають.

Дивитися онлайн "Місія Кандагар" безкоштовно

Ashdivip Tabus Трейлер
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам