Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Трансформери: Час Звіроботів (2023)

Трансформери: Час Звіроботів

5
9/10
Трансформери: Час Звіроботів
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Трансформери: Час Звіроботів
Головна героїня фільму Трансформери 7 – талановитий дослідник, яка працювала на підлу та амбітну людину. Її бос безсоромно ставить собі у заслугу відкриття, які відкрила Олена, і вона безсила щось із цим вдіяти. Незважаючи на несправедливість, дівчина змушена залишатись на своїй роботі, щоб заробляти на життя. Що ще гірше, її часто відправляють до надзвичайно цікавих експедицій.

У 1994 році героїню відправили в експедицію з експертом з електронних пристроїв та спорядження з бойовим досвідом із Брукліна на ім'я Ноа. Під час експедиції їм вдалося виявити новий різновид трансформерів Звіроботів, які з'явилися на Землі задовго до розвитку індустрії.

Замість автомобілів вони скопіювали зовнішній вигляд різних тварин від горил до антилоп. Хоча у нової фракції є певні розбіжності з автоботами, реальними противниками є злі Террокони, роботи, позбавлені душі та спраглих до смерті та руйнувань.

Дивитися онлайн "Трансформери: Час Звіроботів" безкоштовно

Коментарі (5)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Different Crapframe
    Different Crap
    19 липня 2023 22:43
    Оце зашквар так зашквар. Давайте продовження на кібертроні :)
  2. Oleksandr_404frame
    Oleksandr_404
    15 липня 2023 21:43
    ну що ж, фільм мені сподобався але я який є фанатом бейверсу не скажу що я від нього фанатію, творці підтягують цей фільм як перед-історія бейовських фільмів але в них не виходить як на мене, це моя думка і хай вони ідуть шляхом нових трансформерів і не приписують ці два фільми до тих які вже є 5 частин, так на мою думку буде краще, непогано в них вийшло, але мені чогось не вистачає в ньому, вони так тягнули з його виходам ніби це революція серед проектів про трансформерів, я виріс на трансформерах і в дитинстві був помішаний на них і найбільше я любив це фільми Бея, ну і на останок, фільм класний і мені сподобався, але їм час розділитися з бейверсом бо це ні до чого хорошога не приведе, не критикуйте мене в кожного своя думка!
    1. LmasterRaymond
      LmasterRaymond
      12 жовтня 2023 21:51
      Ти прям всі мої думки передав!Якщо це новий всетвіт з бамбилбі початковим фільмом тоді цей на 8 балі,але якщо це приквил до першого фільму це жах стільки дирок робится в первом і цьому фільмі що страшне бо перші частини втрачають будь який логічний і хронологія сенс по відношеню до серії фільмів трансформерів. А так непоганий фільм на разок не більше!!!
  3. Oleksandr_404frame
    Oleksandr_404
    14 липня 2023 19:35
    коли вже ті трансформери вийдуть, неможу дочекатися, на деяких українських сайтах російською вже є але я не дивлюся, чекаю український дубляж!
    1. Adminframe
      Admin
      15 липня 2023 18:06
      Добрий день, вже)