Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Союз душ (2017)

Союз душ

0
0 0
0/10
Союз душ
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Союз душ
Шив і Сайра не мислять життя нарізно. Юнак зробив коханій пропозицію, і вона його прийняла. Залишилось призначити дату весілля. Так вони планували. Але в минулому Сайра вже мала кохання.
У дитинстві вона була життєрадісною, позитивною дівчинкою, раділа кожному дню, сонечку, зустрічам із подружками. У міру дорослішання дівчина все більше захоплювалася кулінарією. Вона готувала з усього, що бачила, рецепти народжувалися в її юній голівці миттєво. Майстриню не цікавило, чи отримає блюдо визнання, вона просто отримувала задоволення від процесу. Коли героїня спробувала себе у мистецтві кондитера, на неї зненацька обрушилася слава. Знайомі передавали звістку про неї своїм знайомим, ті далі. Сайра не мала відбою від замовників. Дівчина познайомилася з парубком і втратила голову. Вони проводили разом багато часу, Сайра чекала на пропозицію, але цього не сталося, її коханий загинув. Героїня була впевнена, що не зазнає втрат, її врятувала робота.
Правду кажуть, що час лікує. Коли на її шляху зустрівся Шів, Сайра стала забувати про її горе. Але загиблий знову з'явився у її житті, і не збирається віддавати кохання іншому.

Дивитися онлайн "Союз душ" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!