Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Супер Бріс (2016)

Супер Бріс

0
0 0
0/10
Супер Бріс
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Супер Бріс
Продовження божевільних пригод білявого глухого кута-серфенгіста на ім'я Бріс, який живе за рахунок грошей свого багатого татуся.
Все починається на сонячному узбережжі Франції, де, як і раніше, намагається зловити свою хвилю тупиця Бріс, який вважає себе великим серфером. Відсутність у цих краях величезних хвиль анітрохи не бентежить нашого героя, і він з непереборною завзятістю день у день все чекає на свій шанс показати справжню майстерність.
Але незабаром безтурботному існуванню нашого героя приходить кінець, коли він знаходить у воді пляшку з посланням від його старого друга, який просить Бріс про допомогу, закликаючи кинути все і якнайшвидше приїхати до нього.
Через деякий час обділений розумом серфер, після ряду курйозних подій, що відбулися з ним під час неблизького шляху, опиняється в дивовижних краях, де він і зустрічає свого давнього приятеля, який вже добряче заріс. Друг повідомляє нашому героя жахливу новину: виявляється, допомога потрібна була зовсім не йому! Насправді величезна небезпека нависла над самим серфером-недотепою, якому тепер доведеться добре постаратися, щоб вибратися з непростої ситуації.

Дивитися онлайн "Супер Бріс" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!