Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Загадкове вбивство 2 (2023)

Загадкове вбивство 2

1
20 5
8/10
Загадкове вбивство 2
1080
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Загадкове вбивство 2
Події розгортаються навколо сімейної пари, які тривалий час живуть, радіючи власному щастю. Якось кохані вирушають до Європи, щоб чудово провести час. Чоловік служив у поліцейській дільниці, де справно виконував власну роботу, але й разом із цим намагався скласти іспити для отримання ліцензії для побудови кар'єри детектива. Але вкотре Нік провалює випробування. Але дружині він вирішив збрехати. Коли подружня пара сідає в літак, Нік моментально засинає, а цікава панночка вирушила перевірити якість обслуговування в бізнес-класі.

Там дамочка заводить знайомство з дуже багатою людиною Чарльзом Каведишем. Вони випивають і базікають про різні цікаві речі. Він пропонує своїй новій знайомій і її чоловікові вирушити ідеально провести час на власній яхті. Парочка погоджується, адже вони ніколи раніше не були на розкішному судні заможних людей. Але зненацька в момент вечері згасає світло, а з його появою в кімнаті виявляється труп. Герої відразу стають першими підозрюваними.

Дивитися онлайн "Загадкове вбивство 2" безкоштовно

Коментарі (1)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
  1. Touristos3
    Touristos3
    14 травня 2023 23:35
    Крутий фільм! Дякую за українську озвкчку! Не на 5, але 4 я поставлю точно! Моментами було нудновато, але загалом досить непоганий фільм! Можна і посміятися і понудьгувати.