Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011)

Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі

0
0 0
0/10
Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі
Різдво в американців є виключно сімейним святом, проводити яке необхідно у колі рідних та близьких. Щоправда, часто на подібні заходи запрошуються і просто друзі, але не в нашому випадку. Героями захоплюючого комедійного фільму «Тримайся, Чарлі, це Різдво!» стало сімейство простих жителів Америки, які мають намір справити прийдешнє свято у суспільстві родичів з боку дружини.
Взявши лише найнеобхідніше, Чарлі завантажує сімейство в авто та вирушає в дорогу. Правда, на півдороги подружжя заблукало і машина вийшла з ладу, так що подальша подорож здається вже не такою веселою. Потерпілих обіцяє підвезти похилого віку людей, які, як з'ясувалося в ході тривалої бесіди, вважають себе жертвами викрадення інопланетян. Кумедно, чи не так? Але героям стає зовсім не до жартів, адже це є лише малою часткою величезного списку пригод, які випадуть на голову невинних упродовж наступного часу.
Відмінна молодіжна кінострічка принесе море вражень та задоволення всім любителям кумедних пригод харизматичних діячів, які нікому не бажали зла. Хлопці лише хотіли відсвяткувати з родичами, але у долі щодо персонажів, мабуть, свої плани.

Дивитися онлайн "Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!