Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Гонитва за Бенджі (1987)
Гонитва за Бенджі
дивитися онлайн
США, 1987, 1 год 28 хв
0
Голосів: 0
6.3 (2126)
140
0
15 бер 2023, 14:30
Бенджі, що за дивне ім'я та кому воно належить? Господар цього імені, симпатяшка пес, який на свій жах несподівано загубився в лісі. Страх страхом, а життя продовжується. Неймовірні пригоди чекають на Бенджі попереду, але ніхто не підозрює, що симпатязі належить стати мамою!!
Так, так, зовсім скоро у нього з'явиться незвичайне потомство, яке йому доведеться годувати та виховувати. Крихітні, новонароджені грудочки, що залишилися без матері, маленькі кошенята загиблої пуми, на превелику радість знайдуть в образі Бенджі нову маму. Але чи все так радісно та гладко? Ні, не так. Нову матусю для знайденят, нашого героя знайти не вдалося, а значить, доводиться справу брати у власні лапи.
Хоч і була можливість повернутися додому, адже господар майже знайшов його, досить було голосно загавкати і звернути свій погляд до вертольота... але, як же дитинчата пуми, що загинула на його очах?
Поки новоспечена мама шукає їжу для своїх чотирьох прийомів, злий вовк вирішив влаштувати на нього полювання. Чи стане жертвою та здобиччю нещасний Бенджі чи шкідливий вовк сам потрапить у пастку? Що стане з малюками і як складеться їхня подальша доля?
Повчальна історія для людей, інакше! Суть? Чужих дітей немає і материнський інстинкт, це високе почуття, яке, на жаль, дається не всім.

Дивитися онлайн "Гонитва за Бенджі" безкоштовно

0
Голосів: 0
0 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам