Наш телеграм
Вибір кольору дизайну
Вибір кольору кнопок
Положення меню
Вигляд постерів
KinoMavic💙💛 » Фільми » Дракони Камелота (2014)

Дракони Камелота

0
0 0
0/10
Дракони Камелота
720
Написати рецензію
Додати до колекції
Створити
Сюжет фільму Дракони Камелота
Складно знайти таку людину, яка хоча б раз у житті не чула про «Легенду про Короля Артура». Пригоди міфічного англійського імператора та її непереможних лицарів полюбилися багатьом, зокрема й творцям фентезі-фільмів.
У фільмі "Дракони Камелота" дія відбувається вже після смерті легендарного правителя. Артур помер, і королівство порило у темряву… Влада над Камелотом опинилася в руках підступної сестри короля Моргани Ле Фей. Зрозуміло, такий розклад був украй не до душі вірним воїнам Артура – Ордену Лицарів Круглого Столу. Але коли в справу вступає магія – навіть найхоробрішому лицарю дуже важко витримати удар… Відьма Моргана має у підпорядкуванні драконів, які знищать будь-кого, хто стане на шляху їхньої Королеви. Здавалося б, світові в Камелота настане кінець? Однак недаремно про славний час лицарів складено так багато легенд, адже в ті часи неможливо було уявити, що серед безлічі відважних воїнів не знайшлося б сміливця, що кинув виклик злу. Галахад, син Ланселота, не побоявся протистояти Моргані. Чи зможе юнак і Лицарі Круглого Столу, що залишилися, повернути мир на землі Камелота? Чим закінчиться велика битва?
Примітно, що режисером фільму виступив Марк Лестер, відомий кінострічкою «Займиста поглядом» за книгою Стівена Кінга. Головна роль Галахада у цьому творі кінематографа стала дебютом молодого британського актора та моделі Джеймса Нітті.

Дивитися онлайн "Дракони Камелота" безкоштовно

Коментарі (0)

Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!