Реєстрація
KinoGoUA💙💛 » Фільми » Сніговик (1982)
Сніговик
дивитися онлайн
0
Голосів: 0
8.2 (8994)
204
0
07 січ 2023, 23:30
Красива, добра, але трохи сумна історія про дружбу хлопчика та чарівного сніговика. Напередодні Різдва дитина вирішує пограти на вулиці та зліпити великого снігового друга. Своє творіння автор прикрашає старим капелюхом і шарфом.
Рівно о 12 годині ночі чарівним чином творіння зі снігу оживає, і вони разом із хлопчиком вирушають у захоплюючу подорож. Спочатку двоє друзів катаються лісом на мотоциклі, лякаючи тварин, а потім - злітають у повітря і летять в Арктику. Дорогою мандрівники насолоджуються північним сяйвом, а кінцевою точкою маршруту є віддалені, засніжені ліси, де щороку сніговики з усього світу об'єднуються для святкування Різдва. Там на хлопчика чекає приємний подарунок від самого Діда Мороза!
Анімаційна кінострічка, вийшовши на екрани Англії у 1982 році, одразу завоювала любов громадськості. Рік у рік чудова казка про дружбу є традиційним до показу перед кожним Різдвом. Сама стрічка створена за однойменною дитячою розповіддю, написаною в книзі авторства Реймонда Бріггса. У списку найкращих різдвяних передач Великобританії мультфільм входить до першої десятки.
Музичний супровід для представленої картини написаний легендарним Ховардом Блейком, який є автором слів до пенсії Walking in the Air. Композиція, вперше виконана Пітером Оті у цій картині, стала дуже популярною, її надалі виконало безліч співаків.

Дивитися онлайн "Сніговик" безкоштовно

Ashdivip Трейлер
0
Голосів: 0
0 0
Якщо пише,що плеєр недоступний для перегляду в цій країні
Скоріш за все ви використовуєте vpn в цей час, вимкніть його.
Якщо бачите "file not found" замість плеєру
Спробуйте натиснути цю кнопку і перезавантажте сторінку
Коментарі
Мінімальна довжина коментаря – 20 знаків. Пишемо українською мовою, поважайте себе та інших!
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам